Sunday, 29 April 2012

Rambut Baru YaYa..........

Aritu ko kena tawan ngan kutu kan...hah...nah....mummy dah kodok kan rambut ko kakak....hehehe...xder lah...aku dah malas la pagi nak ikatkan rambut budak ni..dah ler tebal semacam....dia pun malas tadah kepala ngan telinga dgr mummy dia bebel...so dia sendiri yg request nak potong rambut pendek ala2 Dora....iyer la kan..peminat setia si Dora The Explorer....hurm..kali ni aku try yg gunting rambut murah tu..ala...yg Quick Cut tu....hehehe...rm 13 ajer...selalu mummy bawa ko pi salon auntie tu mahal....yg ni pun ok apa..sesuai la ngan rambut bebudak....semua aku suruh dia buat sendiri...aku cuma guide2 kan jer....start dr dia mula masukkan duit...sampai la design pattern rambut....so dia deal ngan abg cina ni...hehehe...suka betoi abg cina ni melayan dia.......:)

Ni la dia..Abg Cina...

Sebelum..serabut ja rambut dia

Budak ni dah mengamuk dah....letih la...xmo duduk dlm stoller tu...nak berlari2

Ni aku dok kat luar..biaq dia sensorang


Ni la dia hasil rambut baru

dah pendek... :)

10 comments:

  1. allllolololo... tomey nya rambut baru yaya... aunty ema nak wat rambut cam yaya gak la.. agak2 lau aunty ema wat rambut cam tuh comey cam yaya tak??? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. comey kan....ema try la buat..mesti comey...rambut ema yg panjang tu dah potong ker

      Delete
  2. Salam kenal.comel dah.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete
  3. Salam kenal.comel dah.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete
  4. Salam kenal.comel dah.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.comel dah.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete
  6. Salam kenal.comel dah.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.comel dah.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete
  8. Salam kenal.comel dah.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete
  9. Salam kenal.comel dah.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete