Monday, 2 April 2012

MengGedik With Baju Bintik2 ala2 Peknen gitu

Aha...ni saja jugak nak gedik..ari jumaat aritu kami semua pakat peknen olok2....hahaha....nak tau napa....semua satu geng pegi order baju maxi pokadot sama2......tapi ari jumaat tu tak semua pakai..hanya kami berempat sahaja....hahaha....so jom kita layan....

Ni la baji nya...cantik kan..kalau org kurus mayba cantik la kot pakai...mcm aku..huh..tgk la sendiri...ps...ni ambik dr web site Equeen Plus Size...nak order gak nti aku bg link tuan punya blog....cari kat FB pun boleh...


Hah..masa dapat ja baju....pakat2 dok test...sekoq pun tak sedaq aku snap pic depa

Pompuan ngandung

Lagi n lagi

Huwaaa...aku seyes nampak sgt kan org peknen..malas nak pakai PB...so tanggung la akibatnya


Pompuan 2 org nih




Lawan tayang perut


Budak ni entot sikit..tapi dia pakai lawa kan


Hah aku yg tgh mengandung 7 bulan....hahaha...lemak berkrim

p/s...kalau korang kenan leh order kat blog ni ek...EQUEEN

4 comments:

  1. semua dok syok try baju baru smpai x pasan.. hahaha

    ReplyDelete
  2. anim......

    Tu la....semua pakat tak perasaan...hahaha...semua pic candid

    FM........

    Comei ek....hehehe...TQ

    ReplyDelete
  3. pregnant betul betul kang hehe alhamdulillah ye tak .
    meh la try SD II :)

    ReplyDelete