Monday, 27 June 2011

Geng Kembar

Salam Isnin semua......

Dalam sibuk ngan keje ni..saja gak gatal2 nak taip entry pasal dak kembar...bestkan kalau dapat baby kembar...memang betul la....jaga baby kembar ni perlukan kekuatan yg lebih..hurm...dr segi $$....jaga malam...kasih sayang..semua kena lebey sikit...salute la pada pasangan yg dapat baby kembar.......letih jugak aku melayan karenah diaorg ni walaupun sekejap..tapi best...baby aku yg sorang ni pun letih ooo...buas...nasib pasangan kembar ni bagus....diam jer....geram lak rasa nak gomol ja diaorg ni...so layan jer la pic diaorg....ehehehee..nak buat keje dulu ek :)..report bersepah...huhuh
Si Adam tidor atas katil mafuzah...

Soryy ek...ari ni I berkuasa....hehehe...

Si Mahfuz yg ensem

  
Budak encem

Mahfuzah yg peramah...asyik bebel jer keje...

Muka cam sama ngan si Adam

Ni pic diaorg masa kecik2...sekarang dah 5 bulan....tak silap pic ni masa dlm pantang kot

Ketua geng baby2...luruskan barisan....



aha....sian korang tidur bawah..Adam dah tunjuk belang ek membuli korang..abes dia take over korang punya tempat beradu
Mahfuz n Mahfuzah... :)

2 comments: