Thursday, 29 March 2012

Adus...kena tikam....serik nya aku......

Salam Semua....

Aku ni dlm mood sedih.....sedih beb....kawan yang aku percayai selama ni tikam dr belakang...adus...sakitnya.....sakit sungguh....sedih sgt2...depan kita manis ja mulut dia....TAPI..belakang aku..mcm2 la dia kutuk..sampai benda2 remeh temeh pun dia canang sana sini...hurm...tak pa ler la..abaikan jer lah...kawan bukan ko sorang ja kan....xheran pun kalau tak berkawan ngan ko..ko tu yg dok dempek2 ngan aku......ramai lg kawan aku yg baik n memahami...:)....so lepas ni aku akan hati2 la ngan org yg macam ni....nasib baik la hubby aku kata..ignore jer org mcm ni...xyah dok kawan.....buang masa jer layan.....n alhamdullillah juga..aku masih lagi mempunyai kawan baik....sayang korang.. :)

4 comments:

  1. haa kak.. sape la dok wat gitu...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. beb....tu la..nak angkat kaki..tapi aku ni jenis tak gamak nak buat mcm tu...huhuhuu....mulut ja kata nak buat..ati tak sanggup pun...

      Delete
  3. anim...biasa la manusia ni......berkawan bertahun2....ni la hasil yg aku dapat..dah anggap mcm family dah....hurm...sedih sgt2

    ReplyDelete